Archived Articles

" Kryetari i LSI Ilir Meta takim me qindra anëtarë dhe simpatizantë në Korçë. Marrin teserat e LSI 40 anëtarë të rinj të LSI-së në qytetin e Korçës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) Ilir Meta zhvilloi sot pasdite një takim mjaft entuziast me...

" Kryetari i LSI Ilir Meta takim me qindra anëtarë dhe simpatizantë në Elbasan. Marrin teserat e LSI rreth 150 anëtarë të rinj në Elbasan Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta zhvilloi sot pasdite një takim mjaft entuziast me qindra anëtarë dhe...

Konference shtypi e Kryetarit te LSI z.Ilir Meta Në emër të kryesisë së LSI-se dua të shpreh shqetësimin e thellë për vazhdimin e kësaj krize në të cilën është mbërthyer Parlamenti i vendit. Është një krizë e cila i ka kapërcyer kufijtë e Shqipërisë...

" LSI takim me te rinjte ne Lezhe Lëvizja Rinore për Integrim në kuadër të informimit të rinisë për reformën në arsim pasi nga qeveria ka nje mungese transparence dhe informacioni ne kete drejtim organizoi dje një takim me të rinjte e qytetit të Lezhës...

" Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta zhvillon takim me anëtarë dhe simpatizantë të LSI në Burrel Lëvizja Socialiste për Integrim dega Mat organizoi dje në qytetin e Burrelit aktivin e degës. Në këtë takim mori pjesë edhe kryetari i LSI-së z.Ilir Meta i shoqëruar nga...

" Kryetari i LSI-së Ilir Meta takim me studentë dhe intelektualë në Tiranën e Re. Pranohen 25 anëtarë të rinj studentë në LSI Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim Ilir Meta është takuar sot me intelektualë dhe studentë të Tiranës së Re në njësinë e...