Archived Articles

Drejtues të Lëvizjes Socialiste për Integrim zhvilluan homazhe pranë monumentit “Nënë Shqipëri” me rastin e 5 Majit “Ditës së Dëshmorëve” Drejtues të Lëvizjes Socialiste për Integrim zhvilluan  homazhe pranë monumentit “Nënë Shqipëri” me rastin e 5 Majit “Ditës së Dëshmorëve”. Rama dhe Vasili...

LSI dënon djegien e flamurit të NATO-s‏ Deklaratë : Luan RAMASekretar i Përgjithshëm i LSI-së. Në emër të Lëvizjes Socialiste për Integrim denoncoj dhe të dënoj publikisht aktin e shëmtuar të turpshëm dhe tejet provokativ të djegies së flamurit të NATO-s në mjediset e protestës...

" Deklarate per shtyp e LSI Kam kënaqësinë të jem sot para jush me Sekretarin e Përgjithshëm të Lëvizjes Socialiste për Integrim z. Luan Rama dhe me Sekretarin e ri të Marrëdhënieve me Publikun z. Ardit Çela. Dje në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të Lëvizjes...