Archived Articles

Kryetari i LSI Meta takime entuziaste në Shkodër. Meta jep mbështetje për kandidatët e koalicionit të majtë dhe prezanton kandidatët e LSI për Këshillat e bashkive dhe komunave Meta: Ndonëse në këto 16 vjet e djathta ka qenë në qeverisje në Shkoder të gjithë...

" Kandidati i koalicionit të majtë për kryetar Bashkie të Lezhës Viktor Tusha takim me gratë intelektuale te ketij qyteti Viktor Tusha: Një ndër prioritete e programit tim është  përfaqësimi i gruas në strukturat vendore që të ketë një rol të rëndësishëm në vendimmarrjen për...

" Meta dhe Fino tur elektoral në Kuçovë Berat Urë Vajgurore dhe Velabisht. ""Fitorja e koalicionit të majtë është e sigurtë"" Meta : Këto zgjedhje janë një referendum për të refuzuar këtë qeverisje të dështuar këtë alternativë të errësirës dhe shkatërrimit   -----------------------Fino: Partia Socialiste mbështet...

Kryetari i LSI-së.z.Ilir Meta takime entuziaste në njësitë nr.2 dhe 3 të Tiranës. Prezantohen kandidatët e këtyre njësive për këshilltarë të Bashkisë së Tiranës. Në takim edhe përfaqësuesi i PSE-së Rob Van de Ëaters Meta : Ne do të fitojmë zgjedhjet me këta njerëz...

" Kryetari i LSI z.Ilir Meta takim entuziast me elektoratin e LSI në njësinë nr.1. Prezanton kandidatin e LSI për këshillin Bashkiak të Tiranës z.Viron Bezhani Meta kërkon mbështetjen për kandidaten e koalicionit për kryetare të minibashkisë nr.1 znj.Lindita NikollaLëvizja Socialiste për Integrim vazhdon takimet...