Archived Articles

Deklarate per shtyp nga nenkryetarja e LSI Erisa Xhixho Deklarate: Erisa XhixhoN/Kryetare e LSI  LSI shpreh domosdomoshmerine per reformen zgjedhore dhe per rendesine qe merr angazhimi serioz I gjithe faktoreve politike per te reflektuar ne frymen e rekomandimeve te Rezolutes Parlamentit Europian dhe sugjerimeve te...

Deklarate nga LSI Deklarate për ShtypLëvizja Socialiste për IntegrimArdit ÇelaSekretar për Marrëdhëniet me Publikun Meqënëse ditën e hënë fillon punë sesioni i ri parlamentar Lëvizja Socialiste për Integrim edhe njëherë rithekson domosdoshmërine e kontributeve pozitive në të mirë të reformave europianizuese të vendit. Ne përfitojmë edhe...

Deklarate per shtyp nga nenkryetarja e LSI Erisa Xhixho Deklarate: Erisa XhixhoN/Kryetare e LSI Xhixho:  LSI  këmngulje për zbatimin e Rezolutës së Parlamentit Evropian. Xhixho:  Vlerësojmë reflektimin e PS për zgjidhjen e ngërçit. Xhixho:  PS të bëhet pjesë e reformave integruese të Shqipërisë.   Për LSI-në që vazhdimisht dhe...

Deklarate per shtyp nga sekretari per marredheniet me publikun prane LSI z. Ardit Cela Tiranë më 22/08/2010 Deklaratë për shtypLëvizja Socialiste për IntegrimArdit ÇelaSekretar për Marrëdhëniet me Publikun  Duke shfrytëzuar këtë komunikim me mediat përfitojmë edhe njëherë nga rasti për ti përsëritur sërish lidershipit të...