Archived Articles

" Deklarate Deklaratat e mbajtura sot nga Kryetari i PDS prof. Paskal Milo dhe te N/Kryetarit te LSI prof.Sabit BrokajPaskal Milo Kryetar i PDSNë emër të tri grupimeve parlamentare të partive politike të opozitës të grupit parlamentar LSI-PDS të grupit parlamentar të Partisë Socialdemokrate të...

" Deklarata e Kryetarit te LSI z.Ilir Meta mbajtur sot ne nje konference per shtyp Meta: Ne gjykojmë të domosdoshme për të paralajmëruar edhe njëherë z.Sali Berisha dhe mazhorancën e tij që t’i jape fund kësaj sjellje arrogante të papërgjegjshme dhe kriminale ndaj përfaqësuesve të...

Fjala e Kryetarit te LSI z.Ilir Meta gjate seances se debatit per punen e Prokurorit te Pergjithshem Sollaku Eshtë hera e parë që ligji për funksionimin e komisioneve parlamentare i konceptuar si instrument në duart e opozitës për të verifikuar funksionimin e pushteteve përdoret...

" Kryetari i LSI z.Ilir Meta përshëndet vendimin e KLD-së Në emër të Lëvizjes Socialiste për Integrim dua të shpreh vlerësimin tonë për vendimin e drejtë të ligjshëm dhe mjaft konstruktiv që ka marrë sot Këshilli i Lartë i Drejtësisë lidhur me proceduarat tërësisht jo...

" Deklarata e Kryetarit të LSI z.Ilir Meta mbajtur sot në konferencën e drejtuesve të opozitës Meta: Unë dua të theksoj se në rast se Berisha nuk reflekton për këtë iniciativë ogurzezë që kërkon ta kalojë sot në parlament atëherë 2007 është shumë larg për...

" Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z.Ilir Meta bëri këtë deklaratë sot pasi dëgjoi lajmin e vdekjes së ish-Kryetarit të Parlamentit z. Pjetër Arbnori: “Vdekja e z.Arbnori është një humbje e madhe për demokracinë dhe pluralizmin politik në Shqipëri. Z.Arbnori është jo vetëm një...

Deklarata e Kryetarit të LSI z.Ilir Meta gjatë konferencës së përbashkët për shtyp të drejtuesve të opozitës Meta: Ftoj të gjithë anëtarët simpatizantët dhe votuesit e LSI-së në mënyrë të veçantë që ditën e Mërkurë në mbrëmje të gjithë të jenë në sheshin “Skëndërbej”...