Kryesia

KRYESIA DHE PROFILET E ANËTARËVE TË KRYESISË

Ilir Meta (President)

Ilir Meta (President)

Erisa Xhixho (Zv/Presidente)

Erisa Xhixho (Zv/Presidente)

Edmond Haxhinasto (Kryetar i KDK)

Edmond Haxhinasto (Kryetar i KDK)

Tedi Blushi (Sekretar i Përgjithshëm)

Tedi Blushi (Sekretar i Përgjithshëm)

Silva Caka (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)

Silva Caka (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)

Brunilda Haxhiu (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)

Brunilda Haxhiu (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)

Anxhela Shenaj (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)

Anxhela Shenaj (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)

Bedri Merhori (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)

Bedri Merhori (Zv/Sekretar i Përgjithshëm)

Esmeralda Demiraj (Kryetare e LGI)

Esmeralda Demiraj (Kryetare e LGI)

Kristian Kina (Kryetar i LRI)

Kristian Kina (Kryetar i LRI)

Amb. Agim Nesho (Sekretar për Politikën me Jashtë)

Amb. Agim Nesho (Sekretar për Politikën me Jashtë)

Prof. Edmond Panariti (Sekretar për Bujqësinë)

Prof. Edmond Panariti (Sekretar për Bujqësinë)

Prof. Petraq Milo (Sekretar për Çështjet e Financave dhe Ekonomisë)

Prof. Petraq Milo (Sekretar për Çështjet e Financave dhe Ekonomisë)

Lefter Maliqi (Sekretar Politik për Qarkun e Beratit)

Lefter Maliqi (Sekretar Politik për Qarkun e Beratit)

Petrit Vasili (Sekretar për Çështjet Politike dhe Parlamentare)

Petrit Vasili (Sekretar për Çështjet Politike dhe Parlamentare)

Eriona Bixha

Eriona Bixha

Erisilda Hoxha

Erisilda Hoxha

Brunilda Paskali (Sekretare për Çështjet Sociale dhe Barazinë Gjinore)

Brunilda Paskali (Sekretare për Çështjet Sociale dhe Barazinë Gjinore)

Ismeralda Seidolli

Ismeralda Seidolli

Brunilda Salaj

Brunilda Salaj

Anisa Ibraj

Anisa Ibraj

Dr.Miranda Rira

Dr.Miranda Rira

Ana Gjidiaj

Ana Gjidiaj

Av.Genc Gjokutaj

Av.Genc Gjokutaj

Endrit Braimllari

Endrit Braimllari

Ines Shehu (Sekretare për Fuqizimin e Gruas)

Ines Shehu (Sekretare për Fuqizimin e Gruas)

Petrit Sinaj (Sekretar për Pushtetin Vendor)

Petrit Sinaj (Sekretar për Pushtetin Vendor)

Kejdi Mehmetaj

Kejdi Mehmetaj

Myrvete Asqeri (Sekretare Politike për Qarkun e Gjirokastrës)

Myrvete Asqeri (Sekretare Politike për Qarkun e Gjirokastrës)

Kontjana Kuçi

Kontjana Kuçi

Ana Azizaj

Ana Azizaj

Floida Kërpaçi

Floida Kërpaçi

Viktor Tushaj

Viktor Tushaj

Rexhep Ballmi

Rexhep Ballmi

Prof. Nora Malaj

Prof. Nora Malaj

Dr. Gentian Çala

Dr. Gentian Çala

Baki Dervishi

Baki Dervishi

Ardit Çela

Ardit Çela

Elda Ballabani

Elda Ballabani

Elona Guri

Elona Guri

Luan Qato (Sekretar Politik për Qarkun e Fierit)

Luan Qato (Sekretar Politik për Qarkun e Fierit)

Arla Merja

Arla Merja

Besnik Jakaj (Sekretar për Diasporën)

Besnik Jakaj (Sekretar për Diasporën)

Prof. Luigj Turmalaj

Prof. Luigj Turmalaj

Faik Basha (Sekretar për Sigurinë Publike)

Faik Basha (Sekretar për Sigurinë Publike)