Archived Articles

Komisioni i Integrimit debaton rreth Paketës së re Fiskale.Kryetari i Komisionit z.Ilir Meta kishte thirrur sot përfaqësues të ministrisë së Financave Meta: Paketa fiskale që do të hyjë në fuqi më 1 Shtator duhet të përfshijë të gjitha iniciativat dhe reformat e qeverisë në...

Lëvizja Rinore për Integrim (LRI) merr pjesë në Festivalin e Internacionales së Rinisë Socialiste (IUSY) ne Spanje Përfaqësues të LRI takojnë Sekretarin e Përgjithshëm të socialistëve në Parlamentin Eurpopian Cordery Një delegacion i Lëvizjes Rinore për Integrim (LRI) po merr pjesë në Festivalin e Internacionales...

" Nënkryetari i LSI-së Prof. Sabit Brokaj dhe Sekretari i Përgjithshëm Petrit Vasili takim me anëtarë dhe simpatizantë të LSI në Paskuqan Brokaj: LSI do të vazhdojë të ruajë identitein e saj dhe njëkohësisht në veprimin e saj politik do të ketë qëllimin që të...

" Meta takim me Keshillin Sindikal Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim Ilir Meta së bashku me Nënkryetaren Filloreta Kodra zhvilluan sot një takim me përfaqësuesit e Këshillit të Bashkëpunimit Sindikal(KBS). Kryetari i LSI-së Meta gjatë këtëij takimi u garantoi përfaqësuesëve të KBS-së mbështetje në...