Archived Articles

" Fjala e Deputetit te LSI Dritan Prifti per buxhetin faktik 2005 mbajtur sot ne Kuvend Diskutimi i buxhetit faktit te nje viti me pare eshte nje rast i mire per te mbajtur nje qendrim politik per punen e qeverise qe ka zbatuar ate buxhet...

" Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta vizitë në Londër. Takime të rëndësishme me përfaqësues të qeverisë dhe opozitës britanike Meta pritet nga Seketari i Jashtëm i opozitës britanike ose ministër në hije i Punëve të Jashtme z.William HagueMeta: Pavarësia e Kosovës çliron Serbinë nga e...

" Zv.Kryetari i LSI-së prof.Pëllumb Xhufi takime me strukturat drejtuese të LSI në Dibër dhe Bulqizë Xhufi kërkoi nga të gjithë strukturat vendore që të evidentojnë shqetësimet që kanë dhe këto të bëhen pjesë e programit që LSI do të ketë për zgjedhjet e pushtetit...

" Kryetari i LSI z.Ilir Meta takim me strukturat drejtuese te LSI në Berat Meta: Programi elektoal i LSI të jetë sa më afër kërkesave jetike të komunitetit dhe me alternativa zgjidhjeje të shqetësimeve që kanë njerëzit ----Kryetari i LSI theksoi nevojën për një hapje...

Kryetari i LSI z.Ilir Meta sot takime me strukturat drejtuese të LSI në rrethin e Lushnjës Meta: LSI do të jetë garantuese e një qeverisjeje vendore transparente dhe profesionale- Në të gjithë tribunat e pushtetit vendor njerëzit e LSI do të ngrejnë zërin e...