Archived Articles

Lideri i LSI z.Ilir Meta konferencë për shtyp për Raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit Meta: LSI denoncon shpërdorimin që Kryeministri Sali Berisha i ka bërë anëtarësimit në NATO për qëllime të ngushta elektorale dhe cënimit të imazhit të Shqipërisë tashmë si një vend...

Lideri i LSI z.Ilir Meta mitingje madhështore në Përrenjas dhe në Peqin të qarkut të Elbasanit. Meta garanton një zgjidhje të krizës së vendit pas 28 Qershorit Meta: Sot disa parti po kujtohen gjoja për statusin e minatorit por dy vjet më parë ishte...

Lideri i LSI Ilir Meta takim madhështor me qindra përkrahës të LSI në Belsh Meta: Pas 28 Qershorit nuk do të vijmë më si përfaqësues të opozites por do të vijmë në krye të Qeverisë së ardhshme---Lideri i LSI z.Ilir Meta ka zhvilluar një...