Archived Articles

Ali Ahmeti Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim  I nderuar z. Kryetar miku im i hershëm i kohëve të vështira Ilir! Kam kënaqësinë e veçantë që në emër të anëtarësisë dhe të të gjithë ne të Bashkimit Demokratik për Integrim në Maqedoni të...

Ali Ahmeti Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim  I nderuar z. Kryetar miku im i hershëm i kohëve të vështira Ilir! Kam kënaqësinë e veçantë që në emër të anëtarësisë dhe të të gjithë ne të Bashkimit Demokratik për Integrim në Maqedoni të...

Fjala e kreut të LSI-së z. Ilir Meta në Konventën Kombëtare të Lëvizjes Socialiste për Integrim Të dashur delegatë dhe delegate të Konventës Kombëtare Zgjedhore të Lëvizjes Socialiste për Integrim ! Edhe një herë mirë se erdhët në Kuvendin tonë. Të nderuar përfaqësues të...

Fjala e kreut të LSI-së z. Ilir Meta në Konventën Kombëtare të Lëvizjes Socialiste për Integrim Të dashur delegatë dhe delegate të Konventës Kombëtare Zgjedhore të Lëvizjes Socialiste për Integrim ! Edhe një herë mirë se erdhët në Kuvendin tonë. Të nderuar përfaqësues të...