Archived Articles

" Meta: Integrimi evropian i vendit kryeprioriteti i LSI-së Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z. Ilir Meta ndalesën e radhës në kuadër të riorganizimit dhe ristrukturimit të të gjitha strukturave të LSI-së e ka bërë  në  Bashkinë e Kamzës.  Konferenca Zgjedhore e LRI-së...