Archived Articles

" Deklrate per shtyp Mbajtur nga Brizida Gjikondi Zëdhënëse politike për Drejtësinë dhe Ceshtjet e Brëndëshme Lëvizja Socialiste për Integrim demaskon përpjekjen e fundit të Kryeministrit Sali Berisha i cili synon të zhveshë nga kompetencat institucione Kushtetuese si Presidentin e Republikës dhe Këshillin e Lartë...