Archived Articles

" Festa e Mësuesit LSI-LRI uron te gjithë mësuesit me rastin e 7 Marsit. Deklaratë: KEJDI MEHMETAJKryetare e studenteve - LRIMe rastin e 7 Marsit Dites se mesuesit e shkolles Shqipe Levizja Rinore per Integrim dhe Levizjes Socialiste per Integrim deshiron te uroje edukatoret mesuesit...

" Endrit Braimllari: LRI propozim Bashkisë së Vlorës për hartimin dhe implementimin e Kartës së Studentit Ditën e shtunë u organizua në qytetin e Vlorës një takim me të rinjtë e Lëvizjes Rinore për Integrim të këtij qyteti. Të pranishëm ishin Kryetari i Lëvizjes Rinore...

" “100 vjet Shtet Shqiptar” kjo është motoja e Lëvizjes Rinore për Integrim në kuadër të 100 vjetorit të Pavarësisë të Shqipërisë. “100 vjet Shtet Shqiptar” kjo është motoja e Lëvizjes Rinore për Integrim në kuadër të 100 vjetorit të Pavarësisë të Shqipërisë.Qindra të...