Archived Articles

Fjala në Kuvend e Ministrit të Ekonomisë Tregtisë dhe Energjetikës z.Dritan Prifti Të nderuar kolege deputeteZ.Kryeminister Z.Zv.Kryeministër dhe Znj. Kryetare e KuvenditTë dashur qytetarë shqiptarëEshtë kënaqësi për mua të paraqes këtu në Kuvend synimet strategjike të punës së Ministrisë së Ekonomisë Tregtisë dhe Energjitikës...

" Konferencë shtypi e Kryetarit të LSI z.Ilir Meta për raportin e OSBE-ODIHR Raporti  përfundimtar i OSBE-ODIHR për zgjedhjet e 28 Qershorit është raporti më pozitiv i bërë deri më sot për zgjedhjet në vendin tonë duke shënuar në këtë mënyrë dhe mbylljen e kapitullit...

LSI pershendet fillimin e vitit mesimor‏ Konferencë për shtyp Besjan PeshaZv.Sekretar I Përgjithshëm I LSI Në emër të Lëvizjes Socialiste për Integrim dua ti uroj  të gjithë të rinjve dhe të rejave shqiptarë që janë ulur sot në bankat e shkollës një vit sa më të...

Zv.Presidenti i Parlamentit Evropian Gianni Pittella pershendet hyrjen e LSI ne koalicionin qeverises Zv.Presidenti i Parlamentit Evropian – grupi i Socialisteve dhe Demokrateve Evropiane Gianni Pittella pershendeti hyrjen e LSI-se ne koalicionin qeverises. Pittella u shpreh se mbeshtet programin e Ilir Metes dhe...

" Konferenca e shtypit e Liderit të LSI z.Ilir Meta dhënë sot për mediat Meta: Shpreh solidaritetin tim dhe të LSI-së me të gjithë të dëmtuarit dhe njëkohësisht inkurajojmë Qeverinë dhe pushtetin vendor si dhe njësitë e emergjencës për të kompensuar sa më shpejt këto...