Archived Articles

Deklaratë e Nënkryetarit të LSI deputetit Dritan Prifti Prifti: Ne do të kemi dhe propozime konkrete për buxhetin e vitit të ri qeverisës 2010 Ne do të përfshijmë në këtë buxhet disa nga propozimet tona më konkretisht përfshirjen e një fondi të veçantë garancie...

Deklaratë nga Kryetari i KDK të LSI z.Edmond Haxhinasto Lëvizja Socialiste për Integrim vlerëson qëndrimin e Ambasadorëve të SHBA dhe BE në lidhje me veprimtarinë e Kolegjit zgjedhor si pjesë e rëndësishme e procesit zgjedhor.LSI tashme ka deklaruar publikisht se te gjithe institucionet pjesmarres...