Archived Articles

" Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta takim entuziast me 400 të rinj anëtarë të LRI-së së Durrësit. Marrin teserat e LSI-së 100 të rinj Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z.Ilir Meta zhvilloi sot një takim mjaft entuziast me anëtarë dhe simpatizantë të Lëvizjes Rinore...

" Legisi: Berisha po sulmon Kushtetutën Duke analizuar situatën e krijuar në parlament dhe krizën e gjithëanshme në vend deputeti i LSI Ndre Legisi ka fajësuar në mënyrë të drejtëpërdrejtë kryeministrin Sali Berisha si shkaktar të ngecjes së reformave në vend. Zoti Legisi ju si...