Archived Articles

" Deklaratë për shtyp Edhe java që sapo mbyllim pa  ndonjë ndryshim të madh nga java pararendëse u karakterizua nga zhvillime në dy pamje diametralisht të kundërta dhe që dëshmojnë më së miri edhe pamjen reale të aktorëve dhe faktorëve politikë në vend. Nga njëra anë...

" Fjala e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta në Kuvend E nderuar zonja Kryetare të nderuar deputetë. Shqetësimi im është se pas më shumë se një muaji jo vetëm kur është transmetuar një video jo vetëm kur kryetari i Partisë Socialiste ka dalë garant para opinionit...

Deklarata Kryetarit të LSI-së Ilir Meta në mbledhjen e Këshillit të Rregullores së Kuvendit E nderuar zonja kryetare. Të nderuar kolegë deputetë. Mendoj që është një seancë e vonuar pavarësisht që nuk është faji i Parlamentit për arsye se që në momentin që është...

Deklarata kryetarit të LSI-së z. Ilir Meta në Durrës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z. Meta i shoqëruar nga deputetët Vangjel Tavo Lefter Koka dhe nga Ministri i Ekonomisë Tregtisë dhe Energjetikës z. Nasip Naço gjatë turit të tij para-elektoral është ndalur sot...