Archived Articles

" Deklarate per shtyp Lëvizja Socialiste për Integrim shpreh shqetësimin e saj për raportet më të fundit që vijnë nga ndërkombëtarët dhe nga institucione prestigjoze të studimeve të cilat duhet thënë se janë mjaft kritike ndaj konsolidimit të demokracisë dhe shtetit ligjor në Shqipëri. Raporti...

Deklaratë nga Brizida Gjikondi Zëdhënëse Politike për Drejtësinë dhe Anëtare e Kryesisë. Lëvizja Socialiste për Integrim ashtu si dhe shumë herë të tjera shpreh shqetësimin e saj për strategjitë dhe vizionin revanshist që po përdor Qeveria Berisha në lidhje me Sistemin e Drejtësisë Shqiptare.Agresioni...

Deklarate mbajtur Mbajtur nga Brizida Gjikondi Zëdhënëse Politike për Drejtësinë dhe Anëtare e Kryesisë e LSI. Lëvizja Socialiste për Integrim dënon demagogjinë e Kryeministrit Berisha për cështjen e legalizimeve dhe mbajtjen peng të këtij procesi vetëm për qëllime elektorale ------------------------------------------Lëvizja Socialiste për Integrim në...