Archived Articles

Lideri i LSI z.Ilir Meta bashkëbisedon me studentë në Universitetin Europian të Tiranës. Meta garanton krijimin e më shumë hapësirave dhe mundësive për punësimin e të rinjve Meta diskuton me studentët dhe për integrimin e Shqipërisë në NATO dhe BE ---Lideri i Lëvizjes...

Meta telegram ngushellimi Berluskonit‏ SH.T. Zotit Silvio BerlusconiPresident i Këshillit të MinistraveRomë          Tiranë 06 prill 2009 I dashur zoti KryeministërMësova me keqardhje të thellë për tragjedinë natyrore të tërmetit në L’Aquila. Dëshiroj t’Ju shpreh Juve dhe nëpërmjet Jush gjithe familjeve të viktimave ngushëllimet e mia...

Lideri i LSI Meta së bashku me të rinjtë e LRI pastrojnë një kanal të ujërave të zeza në Kombinat. Eshtë Koha për Veprim Rinia në Veprim 16:6 Meta: Duam t’i bëjmë një apel pushtetit vendor Qeverisë dhe komunitetit për të bashkërenduar në mënyrë...

Lideri i LSI takim me qindra banorë të Krutjes në Lushnjë. Meta shprehet se është Koha për Veprim për të nxjerrë bujqësinë dhe fshatin nga kriza përmes një programi të qartë që ka LSI 16:3 Meta: Bujqësia do të dalë nga kjo krizë e...

Lideri i LSI z.Ilir Meta përshëndet anëtarësimin e Shqipërisë në NATO Meta: Shqipëria në NATO është një përgjegjësi e madhe për politikën shqiptare për qeverinë por edhe për opozitën për të realizuar zgjedhje të ndershme dhe të lira---Duke përshëndetur anëtarësimin e Shqipërisë në NATO...