Archived Articles

Lideri i LSI z.Ilir Meta viziton familjen e z.Qamil Lasku e cila banon në mes të Tiranës por në kushte mjaft të vështira 0x323030392d30342d3231 FOTO Meta ne familjen Lasku 1.JPG 19:24) ...

Lideri i LSI z.Ilir Meta viziton familjen e z.Qamil Lasku e cila banon në mes të Tiranës por në kushte mjaft të vështira Meta: Pensionistët duhet të përfitojnë pension të 13-tëMeta: Pensionistët të përjashtohen nga taksat e pushtetit vendorMeta: Rimbursim të ilaçeve cilësore për...

Deklaratë e Liderit të LSI z.Ilir Meta Meta: Brenda kësaj jave të gjitha forcat politike parlamentare të ulen dhe me mirëkuptim dhe me përgjegjësi të plotë për zgjedhjet që i takojnë të gjithë shqiptarëve dhe jo thjesht partive politike të arrijnë me konsensus për...

Lideri i LSI Ilir Meta takim entuziast me qindra përkrahës të LSI në Kamzë Meta: Ne kemi programin e “Punësimit Jetik” që përmes programeve të nxitjes së investimeve publike pranë komunitetit do t’i ofrojë mundësi çdo anëtari të një familje që nuk ka të...

Kompania amerikane Greenberg Quinlan Rosner trajnon kandidatët për deputetë të LSI dhe menaxherët e fushatës zgjedhore të LSI kudo në Shqipëri Në trajnimet e kandidatëve dhe menaxherëve të fushatës së LSI edhe një nga menaxherët e fushatës elektorale të Obamës Jay Reiff---Kompania amerikane Greenberg...