Archived Articles

Nënkryetarja e LSI Erisa Xhixho e konsideron një katastrofë ekologjike ndotjen e Liqenit Artificial të Tiranës Xhixho: Autoritetet përgjegjëse të marrim masa të menjëhershme për të përmirësuar gjendjen e rëndë---Nënkryetarja e LSI dhe Kryetare e Lëvizjes Rinore për Integrim Erisa Xhixho e ka konsideruar...

Lideri i LSI takim me qindra përkrahës të LSI në Njësinë Bashkiake nr.2 në Tiranë Meta prezanton kandidatin për deputet në këtë njësi ish-rektorin Prof.Shezai Rrokaj Meta: Alternativa jonë është më realistja synon punësimin e 100 mijë shqiptarëve-- Lideri i Lëvizjes Socialiste për Integrim z.Ilir...

Lideri i LSI z.Ilir Meta prezanton “Planin për Veprim”. Meta prezanton gjithashtu Zëdhënësin e programit elektoral të LSI z.Edmond Haxhinasto dhe Zëdhënësin e LSI z.Ralf Gjoni Meta: Në themel të këtij “Plani për Veprim” qëndron pikërisht punësimi si shtylla kryesore dhe objektivi kryesor mbi...

Deklaratë e Nënkryetarit të LSI z.Dritan Prifti për problemin e pajisjes së qytetarëve me karta identiteti Prifti: Procesi për të marrë këtë kartë është një proces shumë i ndërlikuar i bërë sigurisht me hile nga PD dhe i pranuar me naivitet nga PS---Dëshiroj të...