Archived Articles

Sekretari i Përgjithshëm Luan Rama i shoqëruar nga Sekretari për Marrëdhëniet me Publikun Ardit Çela dhe nga të tjerë drejtues të LSI-së në Pogradec zhvilluan sot një takim me anëtarët dhe simpatizantët në qytetin e Pogradecit Gjatë fjalës së tij z. Rama ...