Archived Articles

Deklarate e N/Kryetares se LSI znj.Filloreta Kodra Rrezikohen ekuilibrat makroekonomik ne vendPapergjegjshmeria politike e drejtuesve te qeverise te cilet deshtimin kerkojne t’ja lene administrates te cilen po vete e kane zgjedhur e rendon akoma me shume performancen politike ekzekutive te qeverise dhe kryeministrit aktualLevizja...

Konference shtypi e Kryetarit te LSI-se z.Ilir Meta Kryesia e Levizjes Socialiste per Integrim duke analizuar me kujdes situaten aktuale politike ne vend dhe ne vecanti marredheniet me Partine Socialiste: ·        Ne kushtet kur lidershipi aktual i Partise Socialiste per arsye aspak parimore ka refuzuar...

" Fjala e mbajtur sot ne seancën parlamentare për ngritjen e Komisionit hetimor për Kryeprokurorin Sollaku nga Kryetari i Grupit Parlamentar LSI-PDS dhe N/Kryetar i LSI-së Prof.Sabit Brokaj Sikur trajtimi i Prokurorisë dhe Prokurorit të Përgjithshëm të ndiqte rrugën ligjore normale bazuar në Kushtetutë dhe...