Archived Articles

Deklaratë e Sekretarit të Përgjithshëm të LSI z.Petrit Vasili Vasili: Shpërdorimi skandaloz i administratës shtetërore për qëllime elektorale ka paralizuar plotësisht funksionimin e shtetit duke e kthyer shtetin nga një garant të interesave të qytetarëve në një antishtet elektoral---Sali Berisha tashmë ka hequr përfundimisht...

Sokol Axhemi 0x303030302d30302d3030 Antaret e Kryesise Ne Disa Gjuhe (Shqip / Anglish / Italisht)~0|Perkon me Rregullat e Microsoft Windows~0|Nderfaqe e Konfigurueshme~0|Ambjent i Optimizuar per Efikasitet~0|Raportim i Personalizuar~0|Menaxhimi i Shume Ndermarrjeve~0|Konfigurim i Hollesishem i Ndermarrjeve~0|Amortizim i personalizuar~0|Kartela e Punonjesve~0|Ambjent fleksibel per...

Ilir Dashi 0x303030302d30302d3030 Antaret e Kryesise Ne Disa Gjuhe (Shqip / Anglish / Italisht)~0|Perkon me Rregullat e Microsoft Windows~0|Nderfaqe e Konfigurueshme~0|Ambjent i Optimizuar per Efikasitet~0|Raportim i Personalizuar~0|Menaxhimi i Shume Ndermarrjeve~0|Konfigurim i Hollesishem i Ndermarrjeve~0|Amortizim i personalizuar~0|Kartela e Punonjesve~0|Ambjent fleksibel per...

Filloreta Kodra 0x303030302d30302d3030 Antaret e Kryesise Ne Disa Gjuhe (Shqip / Anglish / Italisht)~0|Perkon me Rregullat e Microsoft Windows~0|Nderfaqe e Konfigurueshme~0|Ambjent i Optimizuar per Efikasitet~0|Raportim i Personalizuar~0|Menaxhimi i Shume Ndermarrjeve~0|Konfigurim i Hollesishem i Ndermarrjeve~0|Amortizim i personalizuar~0|Kartela e Punonjesve~0|Ambjent fleksibel per...

Elez Gjozaj 0x303030302d30302d3030 Antaret e Kryesise Ne Disa Gjuhe (Shqip / Anglish / Italisht)~0|Perkon me Rregullat e Microsoft Windows~0|Nderfaqe e Konfigurueshme~0|Ambjent i Optimizuar per Efikasitet~0|Raportim i Personalizuar~0|Menaxhimi i Shume Ndermarrjeve~0|Konfigurim i Hollesishem i Ndermarrjeve~0|Amortizim i personalizuar~0|Kartela e Punonjesve~0|Ambjent fleksibel per...

" Brunilda Paskali Antare kryesisë dhe komitetit drejtues së LSI-së.Pronare dhe administratore e WISDOM. Diplomuar në arte në Universitetin e Norwich ne Vermont. Studime pasuniversitare për kursem në “International Relations and Diplomacy”. Mësuese Anglishteje si nje gjuhë të parë udhëheqëse dhe përkthyese e gjuhës Angleze....

" Lideri i LSI z.Ilir Meta jep një konferencë për shtyp për raportin e USAID për pasqyrimin e fushatës në media dhe për kartat e identitetit Meta: Jam i hapur të ftoj në debat Kryetarin e PD Kryeministrin në largim z.Berisha dhe kandidatin për Kryeministër...