Archived Articles

" Meta : Integrimi sfida ime. Konferencë për shtyp.Kryetari i LSI-së Z. Ilir MetaMeta : Sot i kam kërkuar Kryetares së Kuvendit znj. Topalli që të bëhem anëtar i Komisionit Parlamentar për integrimin evropian.Meta : Integrimi evropian duhet të vazhdojë të jetë sfida kryesore...

" Intervista e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta për televizionin “ABC News” Intervista e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta për televizionin “ABC News”Zoti Meta kjo histori është mbyllur nga pikëpamja ligjore. Ne pamë dhe disa elementë të tjerë të mbrojtjes suaj  që dhanë fjalën e...

Intervista e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta për televizionin “ABC News” Intervista e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta për televizionin “ABC News”Zoti Meta kjo histori është mbyllur nga pikëpamja ligjore. Ne pamë dhe disa elementë të tjerë të mbrojtjes suaj  që dhanë fjalën e...

" Meta: Konventës Zgjedhore e LSI-së në datat 18-19 maj     Deklarata e Kryet të LSI-së Ilir Meta në mbledhjen e Kryesisë.     Meta: LSI një axhendë tepër të ngjeshur politike këtë vit    Meta: Konventës Zgjedhore e LSI-së në datat 18-19 maj     Meta: Zgjedhjet...

" Meta: Konventës Zgjedhore e LSI-së në datat 18-19 maj     Deklarata e Kryet të LSI-së Ilir Meta në mbledhjen e Kryesisë.     Meta: LSI një axhendë tepër të ngjeshur politike këtë vit    Meta: Konventës Zgjedhore e LSI-së në datat 18-19 maj     Meta: Zgjedhjet...