Archived Articles

" Konferenca e shtypit e Kryetarit te LSI z.Ilir Meta Meta: Zëvendësimi i monopoleve të para 3 Korrikut me oligopolet e sotme kanë shtrenjtuar çmimet ne pergjithesi dhe ato të shërbimeve për qytetarët shqiptarëMeta: fallsitetin e statistikave te z.Berisha e përgënjeshtrojne me mirë se ne...

" Deklarate e Levizjes Socialiste per Integrim nepermjet Sekretarit Nderkombetar Edmond Haxhinasto Levizja Socialiste per Integrim pershendet miratimin nga Parlamenti Evropian te Marreveshjes se Stabilizim Asociimit (MSA) me Shqiperine.Kjo ngjarje shenon nje moment te ri ne rrugen e formalizimit dhe zbatimint te MSA-se dhe hap...