Archived Articles

Haxhinasto prezanton kandidati e koalicionit “Aleanca për Qytetarin” në në komunën Trebinjë z Femi Jasharllari Zv. Kryeministri dhe njëkohësisht Zv. Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z. Edmond Haxhinasto  ka prezantuar  kandidatin e Koalicionit “Aleanca për Qytetarin” në komunën e Trebinjës në Pogradec...

Kryetari i LSI-së z. Meta prezanton kandidatin e “Aleancës për Qytetarin” në Pogradec Prof. Dr. Luan Topçiu. Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z. Ilir Meta i shoqëruar nga deputeti i Pogradecit Fatbardh Kadili ka prezantuar sot në mesditë kandidatin e koalicionit...