Archived Articles

Konventa Studentore Zgjedhore e LRI. Lëvizja Rinore për Integrim zhvilloj sot në Teatrin e Operës dhe Baletit Konventën Studentore Zgjedhore të LRI-së për Kryeqytetin. Qindra anëtar dhe simpatizantë të LRI-së së Tiranës në përfundim të këtij takimi në mënyrë unanime kanë miratua një...

Konventa Studentore Zgjedhore e LRI. Lëvizja Rinore për Integrim zhvilloj sot në Teatrin e Operës dhe Baletit Konventën Studentore Zgjedhore të LRI-së për Kryeqytetin. Qindra anëtar dhe simpatizantë të LRI-së së Tiranës në përfundim të këtij takimi në mënyrë unanime kanë miratua një...

Intervista e Kreut të LSI-së Ilir Meta dhënë në emisionin “Opinion” Z. Meta siç e dini sot është një ditë që është dominuar nga vendimi i Gjykatës së Lartë që deklaroi pafajësinë tuaj në atë që mund të quhet çështja Meta-Prifti por që në...

" Meta :Prokuroria ky institucion kaq kyç për luftën kundër korrupsionit dhe zbatimin e ligjit të jetë i tillë dhe të mos marr lidershipin e korrupsionit në këtë vend.      Meta : Për mua mbetet e rëndësishme si qytetar por njëkohësisht si politikan forcimi...

" Meta :Prokuroria ky institucion kaq kyç për luftën kundër korrupsionit dhe zbatimin e ligjit të jetë i tillë dhe të mos marr lidershipin e korrupsionit në këtë vend.      Meta : Për mua mbetet e rëndësishme si qytetar por njëkohësisht si politikan forcimi...