Archived Articles

Lideri i LSI Meta takim entuziast me qindra të rinj korçarë 15:43 Meta: Ne do të veprojmë për të krijuar një sistem edukues i cili do të orientojë të rinjtë drejt një tregu të punës për të mundësuar punësimin e gjithë atyre që...

Lideri i LSI z.Ilir Meta reagon për krizën ekonomike pas vlerësimeve më të fundit të FMN që kriza ekonomike botërore ka shfaqur shenjat e saj dhe në Shqipëri 15:24 Meta: LSI kërkon që Parlamenti të diskutojë urgjentisht një Plan Kombëtar Antikrizë---Prezenca e krizës ekonomike...