Archived Articles

" Intervista e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta dhënë për televizionin “Top Channel” Intervista e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta dhënë për televizionin “Top Channel”Intervistoi: Muhamed Veliu Z. Meta raundi i parë i dogj. Mendoni që Presidenti i ri të zgjidhet brenda raundit të dytë dhe...

" LGI mbledh Komitetin Drejtues Kombëtar. Zgjidhen struktura e reja drejtuese Lëvizja e Gruas për Integrim ka mbledhur sot Komitetin Drejtues Kombëtar të këtij forumi. Në këtë takim ku ishte i pranishëm dhe Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim Ilir Meta janë konstituuar strukturat e...

" Deklarata e kryetarit të LSI-së Ilir Meta pas takimit me aleatët për çështjen e Presidentit. Deklarata e kryetarit të LSI-së Ilir Meta pas takimit me aleatët për çështjen e Presidentit.Në këtë takim të kryetarëve të partive parlamentare të mazhorancës qeverisëse u konfirmua edhe një...

Konventa kombëtare e LGI Meta: Ngritja mbi të kaluarën është një kërkesë imediate e politikanëve kudo. Lëvizja e Gruas për Integrim zhvillojë sot Konventën  Kombëtare Zgjedhore.1800 delegate nga e gjithë Shqipëria sipas parimit “Një anëtar një Votë” po votojnë sot kandidaten e...

Ilir Meta: Ne një Ballkan te trazuar stabiliteti i Shqipërisë ì domosdoshëm. Dorina Mashi dhe Prenda Sejdia kandidate për kryetare të LGI-së së LezhësLëvizja Socialiste për Integrim ka organizuar ditën e sotme në Lezhë Konventën Zgjedhore të Lëvizjes së Gruas për Integrim për Lezhën....