Archived Articles

" Haxhinasto-Tavo: Përmirësimi i shërbimeve ndaj emigrantëve shqiptarë prioritet i LSI-së “Emigracioni të jetë pjesë e vendimmarrjes politike në Shqipëri”  Haxhinasto-Tavo: Përmirësimi i shërbimeve ndaj emigrantëve shqiptarë prioritet i LSI-së Zv. Kryetari i LSI-së dhe deputeti i Qarkut Gjirokastër marrin pjesë në inaugurimin e...

" Haxhinasto-Tavo: Përmirësimi i shërbimeve ndaj emigrantëve shqiptarë prioritet i LSI-së “Emigracioni të jetë pjesë e vendimmarrjes politike në Shqipëri”  Haxhinasto-Tavo: Përmirësimi i shërbimeve ndaj emigrantëve shqiptarë prioritet i LSI-së Zv. Kryetari i LSI-së dhe deputeti i Qarkut Gjirokastër marrin pjesë në inaugurimin e...

" Kryetari i LSI-se z. Meta apelon serish: politika të vazhdoi konsensusin politik për marrjen e statusit kandidat. Mblidhet Komiteti Drejtues Kombëtar i Lëvizjes së Gruas për IntegrimKomiteti Drejtues Kombëtar i Lëvizjes së Gruas për Integrim (LGI) U mblodh sot tek “Hotel Tirana”...

" Kryetari i LSI-se z. Meta apelon serish: politika të vazhdoi konsensusin politik për marrjen e statusit kandidat. Mblidhet Komiteti Drejtues Kombëtar i Lëvizjes së Gruas për IntegrimKomiteti Drejtues Kombëtar i Lëvizjes së Gruas për Integrim (LGI) U mblodh sot tek “Hotel Tirana”...

Petrit Vasili: Integrimi prioritet i pandryshuar edhe pas marrjes së statusit Intervista/ Flet Nënkryetari i Lëvizjes Socialiste për IntegrimPetrit Vasili: Integrimi prioritet i pandryshuar edhe pas marrjes së statusitNënkryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim Petrit Vasili në një intervistë dhënë për televizionin “ABCnews” është...