Dega e Lëvizjes Socialiste për Integrim në diasporë organizoi në Ahen të Gjermanisë një takim me rastin e festave të Nëntorit

Dega e Lëvizjes Socialiste për Integrim në diasporë organizoi në Ahen të Gjermanisë një takim me rastin e festave të Nëntorit

Dega e Lëvizjes Socialiste për Integrim në diasporë organizoi në Ahen të Gjermanisë një takim me rastin e festave të Nëntorit Dega e Lëvizjes Socialiste për Integrim në diasporë në bashkëpunim me degën në diasporë të Partisë Demokratike të Kosovës të z.Thaçi organizuan në Ahen të Gjermanisë një festë mjaft të madhe me rastin e festive të Nëntorit.
 
Në këtë takim ku merrnin pjesë rreth 2 mijë vetë ishte edhe Nënkryetari i LSI-së Prof.Sabit Brokaj drejtuesit e LSI në diasporë z.Leonard Beqiri dhe
z.Arjan Beluli si dhe shumë të tjerë.
 
Gjithashtu për të nderuar këtë festë ishin edhe përfaqësues lokalë të Partisë Socialdemokrate dhe të Partisë Demokristiane të Gjermanisë 0x323030352d31312d3238 21:34)