Sekretari Ndërkombëtar i Lëvizjes Socialiste për Integrim

Sekretari Ndërkombëtar i Lëvizjes Socialiste për Integrim

Sekretari Ndërkombëtar i Lëvizjes Socialiste për Integrim z.Edmond Haxhinasto zhvilloi sot një takim me Ambasadorin e Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Marokut z.Taxhedin Badu. Sekretari Ndërkombëtar i Lëvizjes Socialiste për Integrim z.Edmond Haxhinasto zhvilloi sot një takim me Ambasadorin e Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Marokut z.Taxhedin Badu.
 
Gjatë këtij takimi z.Haxhinasto e informoi z.Badu për situatën politike në Shqipëri dhe për qëndrimet e mbajtura nga LSI rreth tyre. Gjithashtu gjatë takimit u fol edhe rreth situatës në rajon. Haxhinasto e njohu z.Badu me qëndrimin e LSI për statusin e Kosovës i cili duhet të jetë pavarësia e saj ashtu siç është edhe vullneti i popullit të Kosovës.  0x323030352d31312d3238 AKTIVITETE 21:37)