Deklarate e Sekretarit te Marredhenieve me Jashte te LSI

Deklarate e Sekretarit te Marredhenieve me Jashte te LSI

” Deklarate e Sekretarit te Marredhenieve me Jashte te LSI Edmond Haxhinasto Ne lidhje me vdekjen e Ish-Presidentit Serb Sllobodan Milloshevic Sekretari per Marredheniet me Jashte i LSI Edmond Haxhinasto deklaron si me poshte:
“Vdekja natyrale e Sllobodan Milloshevicit ne burgun e Hages nderpreu mundesine per te vene ne vend drejtesine dhe per te ndeshkuar me ligj atë qe kreu krime ndaj njerezimit.

Urojme qe kjo vdekje t’i sherbeje Serbise per te bere edhe nje hap me tej nga ndarja me trashegimine e shovinizmit genocidit dhe fantazmat e tij per te reflektuar mbi te kaluaren dhe per te pare drejt te ardhmes evropiane
0x323030362d30332d3131 11:22)”