LSI takim në komunën Bërzhitë të rrethit të Tiranës. Anetaresime te reja ne LSI

LSI takim në komunën Bërzhitë të rrethit të Tiranës. Anetaresime te reja ne LSI

LSI takim në komunën Bërzhitë të rrethit të Tiranës. Anetaresime te reja ne LSI Vasili: LSI-ja dhe opozita e bashkuar nuk do t’i bëjë asnjë lëshim Berishës lidhur me çështjen e votës së lirë. Opozita do të garantojë këtë me një qëndresë të fortë që do të fillojë nga Bërzhita deri në sheshin “Skënderbej”

Kodra: Politika ekonomike e qeverisjes së PD-së është një politikë  thellësisht e gabuar dhe si e tillë ajo po e thellon varfërinë e shqiptarëve dhe në mënyrë të veçantë të shtresave në nevojë

 

—————————–

Sekretari i  Përgjithshëm i  Lëvizjes Socialiste për Integrim  z.Petrit Vasili dhe N/kryetarja znj.Filloreta Kodra të shoqëruar nga kryetari i  LSI-së së rrethit të Tiranës z.Roland Çelmeta dhe nga anëtari i  kryesisë z.Sokol Dervishaj organizuan një takim me simpatizantët dhe anëtarët e LSI-së në Komunën  Bërzhitë. Në këtë takim i  cili u zhvillua në praninë e qindra anëtarëve dhe simpatizantëve u konsistua në ngritjen e Komitetit Drejtues të LSI-së për Komunën Bërzhitë. Duke respektuar të gjitha proceduarat statutore dhe sipas parimit “një anëtar një votë” u zgjodh kryetar i  LSI-së në këtë zonë Eduart Haka. Gjithashtu në këtë takim u anëtarësuan dhjetëra anëtarë të rinj. Duke falenderuar të  pranishmit dhe vlerësuar punën e bërë nga strukturat e LSI-së Sekretari i  Përgjithshëm Petrit Vasili u shpreh se ”LSI-ja dhe opozita e bashkuar nuk do t’i bëjë asnjë lëshim Berishës lidhur me çështjen e votës së lirë. Opozita do të garantojnë këtë me një qëndresë të fortë që do të fillojë që nga Bërzhita deri në sheshin “Skënderbej” u shpreh Vasili. Sipas tij kjo është mënyra e vetme për t’i dhënë mundësi Berishës të kuptojë që zgjedhje të manipuluara dhe zgjedhje primitive që e çojnë Shqipërinë mbrapa nuk do të zhvillohen kurrë. Në këtë kontekst Vasili u shpreh se “këtë të drejtë të votës së lirë LSI-ja dhe opozita e bashkuar do ta kërkojnë deri në fund”. Ndërsa nga ana e saj Nënkryetarja Kodra u bëri të qartë të pranishmëve që gjithë politika ekonomike e qeverisjes së PD-së është një politikë  thellësisht e gabuar dhe si e tillë ajo po e thellon varfërinë e shqiptarëve dhe në mënyrë të veçantë të shtresave në nevojë. Në këtë mënyrë kjo mazhorancë po e thellon akoma edhe më shumë vështirësinë e jetesës për shtresa të ndryshme si pensionistët ish-ushtarakët etj sepse në raport me rritjen reale me 4% të pensioneve dhe rritjes së çmimit të energjisë elektrike këto shtresa janë varfëruar së tepërmi me këtë qeverisje” u shpreh Kodra. Ndër të tjera ajo theksoi se “janë këto politika tërësisht të gabuara të kryeministrit Berisha që e kanë çuar vendin në një kolaps ekonomik ku janë lëkundur në themel ekuilibrat makro-ekonomikë  duke e çuar vendin në prag të një krize ekonomike të vërtetë. Ndërsa anëtari i  kryesisë dhe njëkohësisht ish kandidati për deputet në këtë zonë Sokol Dervishaj u shpreh se “fitorja e së majtës shqiptare është kthyer në një detyrë për të gjithë partitë që përbëjnë tashmë këtë koalicion të majtë sepse premtimet e bujshme të Kryeministrit Sali Berisha të bëra gjatë fushatës elektorale të 3 korrikut janë rrudhosur ndjeshëm në programin e tij qeverisës”.
  0x323030362d30372d3138 AKTIVITETE 12:45)