Deklarate e Levizjes Socialiste per Integrim

Deklarate e Levizjes Socialiste per Integrim

” Deklarate e Levizjes Socialiste per Integrim nepermjet Sekretarit Nderkombetar Edmond Haxhinasto Levizja Socialiste per Integrim pershendet miratimin nga Parlamenti Evropian te Marreveshjes se Stabilizim Asociimit (MSA) me Shqiperine.
Kjo ngjarje shenon nje moment te ri ne rrugen e formalizimit dhe zbatimint te MSA-se dhe hap rrugen per ratifikimin e tij nga parlamentet e vendeve anetare.
Miratimi i MSA-se nga Parlamenti Evropian rrit pergjegjesine e qeverise aktuale ne realizimin e reformave qe kerkon zbatimi i Marreveshjes.
Levizja Socialiste per Integrim rithekson angazhimin per te dhene kontributin konstruktiv ne procesin e thellimit te reformave qe kerkon  procesi i integrimit.

0x323030362d30392d3036 14:34)”