Deklarate per shtyp e sekratarit per marredheniet me publikun te LSI z. Ardit Cela

Deklarate per shtyp e sekratarit per marredheniet me publikun te LSI z. Ardit Cela

Deklarate per shtyp e sekratarit per marredheniet me publikun te LSI z. Ardit Cela

Lëvizja Socialiste për Integrim.

Deklaratë për shtyp

 

Ardit ÇELA – Sekretar për Marrëdhëniet me Publikun

 Tiranë më 16/06/2010

 

Ashtu sikurse jeni ne dijeni LSI ka celur fushaten per zgjedhjen e kryetarit te LSI-se per qytetin e Tiranes e cila eshte nje nga elementet e fushates ne teresi pasi fuashata do te celet ne te gjitha strukturat per te gjitha njesite.

 

Permes kesaj fushate synohet se pari te rikthejme vemendjen e te gjithe veprimtareve te LSI tek funksionimi organizativ i partise. Ne te njejten kohe ky proces do te syonje ti jape nje dimension te ri organizimit te LSI – jo vetem ne drejtim te realizimit te objektivave te saj elektoral por ne te njejten kohe edhe ne drejtim te analizimit te tezave konkrete te alternativave te zhvillimit per ti dhene zgjidhje efikase problematikave te shumta vendore.

 

Ky do te jete nje proces i hapur dhe teper transparent i cili do te siguroje nje pjesemarrje konkurruese ne baze te vlerave dhe kritereve te perfaqesimit te percaktuara nga kryesia e partise.

0x323031302d30362d3136 Ardit Cela.jpg 15:18)