N/Kryetarja e LSI Erisa Xhixho e shoqëruar nga dhjetëra të rinj dhe të reja ka zhvilluar sot një tur takimesh derë më derë me gra të njësisë nr.5 duke u uruar atyre festën e 8 marsit

N/Kryetarja e LSI Erisa Xhixho e shoqëruar nga dhjetëra të rinj dhe të reja ka zhvilluar sot një tur takimesh derë më derë me gra të njësisë nr.5 duke u uruar atyre festën e 8 marsit

” N/Kryetarja e LSI Erisa Xhixho e shoqëruar nga dhjetëra të rinj dhe të reja ka zhvilluar sot një tur takimesh derë më derë me gra të njësisë nr.5 duke u uruar atyre festën e 8 marsit

N/Kryetarja e LSI Erisa Xhixho e shoqëruar nga dhjetëra të rinj dhe të reja ka zhvilluar sot një tur takimesh derë më derë me gra të njësisë nr.5 duke u uruar atyre festën e 8 marsit.
Gjatë gjithë kohës Xhixho ka mbajtur në dorë kartolina dhe lule të cilat kanë qenë simbolika e urimit nga ana e saj dhe LSI për gratë e kryeqytetit.
Në një prej takimeve të shumta të zhvilluara ditën e djeshme Xhixho u shpreh  e ‘ Politika sot ka nevojë për më shumë të dëgjojë qytetarët dhe sidomos ne gratë sepse gratë kanë shumë për të thëne. Unë besoj tha ajo se vetëm duke dëgjuar dhe bashkëbiseduar me qytetarët në mund të prodhojmë një politikë të dobishme për të gjithë’
Duke bashkëbiseduar me N/Kryetaren e LSI Erisa Xhixho qytetaret  shprehshin se kjo sjellje duhet të jetë modeli që aplikohet nga të gjithë politikanët” . Në  vend që të na thërrasin në shesh që të ndihmojmë ata për interesin e tyre politikanët duhet të vijnë e dëgjojnë që t’ju shërbejnë interesave tona’.

0x323031312d30332d3038 Xhixho 8 mars..jpg 16:49)”