Haxhinasto prezanton kandidati e koalicionit “Aleanca për Qytetarin” në në komunën Trebinjë

Haxhinasto prezanton kandidati e koalicionit “Aleanca për Qytetarin” në në komunën Trebinjë

Haxhinasto prezanton kandidati e koalicionit “Aleanca për Qytetarin” në në komunën Trebinjë z Femi Jasharllari

Zv. Kryeministri dhe njëkohësisht Zv. Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z. Edmond Haxhinasto  ka prezantuar  kandidatin e Koalicionit “Aleanca për Qytetarin” në komunën e Trebinjës në Pogradec z Femi   Jasharllari.

Duke  marr fjalën mes entuziazmit z. Haxhinasto ka shprehur optimizmin e tij dhe të koalicionit ku LSI-ja bënë pjesë në një fitore të madhe në zgjedhjet e 8 majit.

Sipas z. Haxhinasto kandidati i “Aleancës për Qytetarin” do të fitoj sepse ai mbështete nga koalicioni që i dha dritë dhe i hapi rrugët Shqipërisë. Është ky koalicion u shpreh z. Haxhinasto që e vendosi Shqipërinë në një  vend të rëndësishëm dhe partnere për vendet e rajonit europës dhe botës.

Duke folur për arritjet e këtij koalicioni qeverisës z . Haxhinasto   u shpreh se –“ arritjet më të mëdhaja që ka  bërë ky koalicion që në  vitin e parë ka qenë sfida kryesore e heqja e vizave për të gjithë shqiptarët dhe ky është një realitet u plotësuan me mijëra kushte u plotësuan me qindra standarde sepse nuk ishte dhuratë heqja e vizave përkundrazi ka qenë nj sfidë shumë e vështirë.
Sipas  Haxhinastos – ky është dhe thelbi i “Aleancës për Qytetarin” ne jemi sot në një fushatë të papërmbajtur dhe fitorja do jetë shumë e thellë jo vetëm në Trebinjë  por në shumë qytete të tjera kryesore të vendit sepse qytetarët kërkojnë zgjidhje qytetarët kërkojnë që të jenë ata të parët dhe jo që komunat dhe bashkitë të merren peng nga politika për luftë politike.

0x323031312d30342d3139 AKTIVITETE Takimi ne Krrabe.jpg 13:35)