LSI miting madhështor në Lushnjë. Mbi 10 mijë qytetarë vendosin fitoren e LSI në Lushnjë dhe në të gjithë qarkun e Fierit

LSI miting madhështor në Lushnjë. Mbi 10 mijë qytetarë vendosin fitoren e LSI në Lushnjë dhe në të gjithë qarkun e Fierit

LSI miting madhështor në Lushnjë. Mbi 10 mijë qytetarë vendosin fitoren e LSI në Lushnjë dhe në të gjithë qarkun e Fierit Meta: Ky mund te quhet me plot goje si mitingu i fitores ne Lushnje dhe ne te gjjthe qarkun e Fierit ne 28 Qershor
 

 
LSI zhvilloi sot pasdite një miting madhështor në Lushnjë. Mbi 10 mijë veta të mbledhur në sheshin kryesor të qytetit kanë vulosur fitoren e padiskutueshme të LSI jo vetëm në Lushnjë por në të gjithë Shqipërinë.
 
Fjala e Metës
 
Jam shume i lumtur qe marr pjese sot ne kete manifestim te jashtezakonshem si asnjëherë tjeter me pare te LSI në këtë qytet. Ky mund te quhet me plot goje si mitingu i fitores ne Lushnje dhe ne te gjjthe qarkun e Fierit ne 28 Qershor. Sot kemi kaq shume qytetare dhe banore te Lushnjes ne perkrahje te LSI dhe mendoj se pergjigja me e mire eshte plani i LSI ESHTE PIKERISHT PROGRAMI MEI MIRE MADJE I VETMI QE EKZISTON SOT perpara gjithe lushnjareve dhe shqiptareve per te nxjerre bujqesine nga kriza per te futur bujqesine ne rrugen e zhvillimit modernizimit te prodhimit dhe konkurimit te gjithe atyre qe jetojne me kete aktivitet kaq te rendesishem ne lushnje ne myzeqe e ne mbare shqiperine. Prandaj rilindja e bujqesise ne kushte te reja dalja e bujqesise nga kriza permes Planit per Veprim fillon nga Myzeqeja.
Shqiperia do te ece perpara me Planin per Veprim i cili perkushtohet zhvillimit te bujqesise dhe industrise agroperpunuese turizmit dhe atyre qe jane resurse reale te Shqiperise.
Permes Planit tone per veprim ne synojme qe te realizojme investime per bujqesine duke bere te mundur punesimin e 50 mije shqiptareve ne sektorin e bujqesise dhe ne agroperpunim. Do te bejme te mundur qe Shqiperia pas kater vitesh te importoje 400 milion euro me pak qe do te thote 400 milion euro me shume prodhim vendas per feremeret e Lushnjes dhe ne te gjithe Shqiperine. Prandaj Lushnja eshte sot me LSI. Por Lushnja eshte sot me LSI edhe per nje arsye shume te madhe morale ashtu sikurse eshte edhe Fieri ashtu sikurse eshte edhe Mallakastra. Lushnja dhe lushnjaret nuk pranojne me te keqperdoren dhe te cojne ne parlament deputete qe nuk kane asnje respekt per kete popull te mrekullueshem deputete qe nderrojne zona nga Lushnja ne Gjirokaster dhe nga Gjirokastra ne Lushnje. Jo nuk eshte ky morali yne. Ndaj lushnja do te votoje keta kanddiatëe te mrekullueshem Lushnja do te votoje per LSI sepse ne krye te listes se kandidateve per qarkun e Fierit ne kemi nje myzeqar siç eshte Dritan Prifti.
 
  0x323030392d30362d3134 Meta ne Lushnje.jpg 09:05)