Deklarate per shtyp e sekretarit per marredheniet me publikun ne LSI z. Ardit Cela

Deklarate per shtyp e sekretarit per marredheniet me publikun ne LSI z. Ardit Cela

Deklarate per shtyp e sekretarit per marredheniet me publikun ne LSI z. Ardit Cela

ip route 172.18.0.0 255.255.0.0 192.168.14.9

access-list 101 permit ip 192.168.64.0 0.0.0.255 172.18.0.0 0.0.255.255

 

access-list nat0inside extended permit ip 172.18.0.0 255.255.0.0 192.168.64.0 255.255.255.0
access-list MM2DGT-CRYPTO extended permit ip 172.18.0.0 255.255.0.0 192.168.64.0 255.255.255.0

 

Tiranë më 06/10/2010

Deklarate për Shtyp

Lëvizja Socialiste për Integrim

Ardit ÇELA

Sekretar për Marrëdhëniet me Publikun

Më lejoni të shpreh shqetësimin dhe keqardhjen njëkohësisht lidhur me përzgjedhjen e radhës të veprimit politik të opozitës çka është në fakt një rikthim në politikën e vjetër të rrugës dhe protestave të pakuptimta.

Të gjithë jemi dëshmitar se prej mëse një viti në kundërshtim të plotë me rekomandimet e partnerëve tanë ndërkombëtar dhe interesave të vendit opozita i ka ezauruar të gjitha veprimet e saj duke përmendur bojkotin protestat e për ta përmbyllur me grevën e urisë.

Ne kujtuam se me fillimin e sesionit të ri parlamentar opozita do të fillonte të rriste sadopak nivelin e përgjegjshmërisë së saj dhe se do të kuptonte që një politikë e tillë destruktive nuk është në të mirë të askujt e sidomos shkon në kundërshtim me axhendën europiane të shqiptarëve.

Për fat të keq risia e vetmë që morëm vesh është ndryshimi i emrit të opozitës.

E megjithatë për hir të interesave madhorë të vendit ne nuk do të rreshtim asnjëherë së përsërituri ftesën në drejtim të opozitës për të bashkëpunuar për reformat e rëndësishme në vend duke i kujtuar edhe njëherë asaj se sjelljet e papërgjegjshme sikurse ishte mosvotimi i ligjit për Gjykatën Administrative dëmtojnë rëndë interest e qytetarëve.

0x323031302d31302d3036 Ardit Cela.jpg 17:07)