Festa e Mësuesit

Festa e Mësuesit

” Festa e Mësuesit LSI-LRI uron te gjithë mësuesit me rastin e 7 Marsit.

Deklaratë: KEJDI MEHMETAJ
Kryetare e studenteve – LRI

Me rastin e 7 Marsit Dites se mesuesit e shkolles Shqipe Levizja Rinore per Integrim dhe Levizjes Socialiste per Integrim deshiron te uroje edukatoret mesuesit dhe petagoget  “Gezuar 7 Marsin ” Gezuar kete feste qe eshte kthyer ne nje tradite te bukur kombetare per cdo familje shqiptare.

Ne duam te shprehim mirenjohjen tone per punen e palodhur qe mesuesit bejne per edukimin e brezave duke u mesuar atyre vlerat arsimore edukative por njekohesisht edhe ato te qytetarise humanizmit dashurise ndaj vendit.
Dita dites arsimi ne shqiperi po zhvillohet duke u ofruar te rinjve mundesi me te medha dhe shance te barabarta studimi por ne nuk duam te harrojme qe jane mesuesit aktoret kryesore ne te gjithe procesin e formimit duke u ber shpesh per nxenesit prinder te dyte dhe pavaresisht kushteve te veshtira dhe sakrificave qe duhet te bejne ata jane gjithmone prane nesh.
Profesioni I mesuesit eshte I veshtire por mbart vlera te forta dhe mbi te gjitha eshte shume fisnik ndaj Levizja Rinore per Integrim deshiron tu rikujtoje te gjithe maturanteve qe nder preferencat e tyre per studime te larta te jete edhe ai I mesuesit si nje nder profesionet me te bukura.
LSI dhe LRI do te jene gjithmone nxitese dhe perkrahese te cdo nisme per permiresimin e sistemit arsimor ne vend duke ndihmuar keshtu studentet dhe duke lehtesuar punen e mesuesve.

Serish dua ti uroj cdo arsimtari “Gezuar festen e mesuesit”

0x323031322d30332d3037 KEJDI MEHMETAJ.JPG 15:36)”