Kryetari i LSI

Kryetari i LSI

” Kryetari i LSI z.Ilir Meta përshëndet lirimin e z.Fatmir Limaj nga Gjykata e Hagës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta përshëndeti sot lirimin e z.Fatmir Limaj nga Gjykata e Hagës. Ky është një akt u shpreh Meta i cili dëshmon se lufta e Popullit të Kosovës ishte një luftë e drejtë dhe shprehje e vullnetit të tij për liri paqe dhe përparim kombëtar. Kreu i LSI Meta shprehu urimet për një riangazhim politik të z.Limaj për të kontribuar në këto momente të rëndësishme për Kosovën dhe të ardhmen europiane.

Po sot z.Meta i shprehu kryetarit të PDK-së z.Hashim Thaçi urimet për lirimin e z.Limaj udhëheqës i lartë i kësaj partie gjatë takimit të tyre në Sofje në një aktivitet të Internacionales Socialiste.
0x323030352d31312d3330 21:42)”