Meta prezanton programin elektoral dhe qeverisës të LSI dhe kandidatët për deputetë në një takim entuziast në Fier

Meta prezanton programin elektoral dhe qeverisës të LSI dhe kandidatët për deputetë në një takim entuziast në Fier

Meta prezanton programin elektoral dhe qeverisës të LSI dhe kandidatët për deputetë në një takim entuziast në Fier 0x323030392d30352d3134 FOTO Meta prezanton Planin per Veprim.JPG 12:15)