Meta dhe Aferdita Alite kryetarja e bashkise se Shijakut

Meta dhe Aferdita Alite kryetarja e bashkise se Shijakut

Meta dhe Aferdita Alite kryetarja e bashkise se Shijakut 0x323030392d30352d3238 FOTO Meta dhe Aferdita Alite kryetarja e bashkise se Shijakut.JPG 21:54)