News

Meta: Partia e Lirisë do të luajë rolin e saj si një opozitë e vendosur dhe koherente, e udhëhequr gjithmonë nga interesi kombëtar dhe publik.   Siç jemi të gjithë në vlerësim të kësaj situate, e cila është më kritike se asnjëherë për udhëkryqin më të rrezikshëm...

  Petrit Sinaj ka shërbyer si Sekretar i Përgjithshëm i Prefekturës Berat në 2009-2011. Kryetar i Këshillit të Qarkut të Beratit në vitet 2011-2015. Kryetar i Bashkisë së Beratit në vitet 2015-2019. Zoti Petrit Sinaj ka një eksperiencë të çmuar në çështjet e administrimit të pushtetit vendor....

  11 shkurt 2023 Të nderuar qytetarë të Tiranës dhe në të gjithë Shqipërinë. I nderuar profesor Sali Berisha, lideri i Partisë Demokratike. Kjo protestë historike dhe madhështore sot është prova e dinjitetit më të lartë qytetar dhe patriotik. Sot është ora për t’u përballur në një rezistencë pa...

  10 shkurt 2023 Sirenat e zemërimit dhe të urrejtjes mbarëpopullore ndaj Qeverisë më hajdute dhe më të inkrimuar në kontinent po bien më fort se kurrë. Numërimi mbrapsht për largimin përfundimtar të së keqes të personifikuar nga Edi Rama dhe sekti i “Rilindjes” ka filluar. Hajdutët, me emër...

    GËZUAR KRISHTLINDJEN të gjithë besimtarëve të krishterë dhe mbarë popullit shqiptar! 🙏🇦🇱 Lindja e Krishtit me mesazhin e përjetshëm të lindjes së shpresës dhe dashurisë së pakufishme uroj të ngrohë zemrat tona për të sjellë më shumë lumturi, gëzim, begati dhe bekime në çdo vatër familjare. Me...

    Kryesia e PL dje zgjodhi: [image_with_text image='https://partiaelirise.al/wp-content/uploads/2022/12/Artan-Distafa.jpg' title='Doktor Artan Distafa' title_color='#ff0000' title_tag=''] [/image_with_text] Doktor Artan Distafa, Kryetar i Komisionit të Shëndetësisë në Partinë e Lirisë. Dr. Artan Distafa, prej vitit 1993 punon si Mjek Ortoped në Spitalin Universitar të Traumës. Prej vitit 2017 shërben si Shef i Shërbimit të...

  Mirëmbrëma Tirana, mirëmbrëma Shqipëria! Mirëmbrëma liderit të Partisë Demokratike, zotit Berisha dhe të gjithë shqiponjave që janë këtu! Në himnim tonë nuk ekziston fjala dorëzim por ekziston fjala tradhëtor ‘nga lufta veç ai largohet që është lindur tradhëtor’. Sot tradhëtori e ndjek këtë miting të fitores, të triumfit...