News

  Mirdita të gjithëve! Siç e keni ndjekur, dje u mbajt mbledhja e parë e Komitetit Drejtues të Partisë së Lirisë e cila në bazë të detyrimeve stature kishte përgjegjësinë për të zgjedhur strukturat drejtuese të Partisë së Lirisë, të cilat janë përkatësisht. Kryetari i Komitetit Drejtues Kombëtar. Zëvendëskryetari...

29 tetor 2022   Të dashur delegate dhe delegatë! Mirëseerdhët në Konventën Kombëtare të Partisë së Lirisë. Papa Françesku ka thenë “Liria nuk është e drejta për të bërë çfarë kemi dëshirë, por mundësia për të bërë gjënë e duhur”. Prandaj, sot më shumë se kurrë kemi nevojë të...