Kryesia e Partisë së Lirisë miraton ngritjen e Komisionit të Organizimit

Kryesia e Partisë së Lirisë miraton ngritjen e Komisionit të Organizimit

Kryesia e Partisë së Lirisë, me qëllim forcimin e mëtejshëm të strukturave të saj në nivel qendror dhe vendor, të hapjes së pandalshme dhe zgjerimit të mbështetjes së saj qytetare, miratoi sot ngritjen e Komisionit të Organizimit.

 1. Ilir Meta
 2. Altin Toska
 3. Besmir Hoxha
 4. Besford Dorezi
 5. Edmond Haxhinasto
 6. Elona Guri
 7. Endrit Braimllari
 8. Erisa Xhixho
 9. Esmeralda Demiraj
 10. Hasan Hoxha
 11. Kristian Kina
 12. Luan Qato
 13. Petrit Sinaj
 14. Petrit Sulaj
 15. Rexhep Ballmi
 16. Silva Caka
 17. Tedi Blushi