News

Kryesia Politike e Partisë së Lirisë, me qëllim vënien sa më parë në jetë të 5 prioriteteve për 4 milion shqiptarë plus, zgjodhi në mbledhjen e sotme: *Z. Besmir Hoxha – Sekretar për Organizimin.* Në funksion të forcimit të mëtejshëm të strukturave të Partisë së Lirisë, të...

Komiteti Drejtues Kombëtar i Partisë së Lirisë, në zbatim të vendimeve historike të Konventës Kombëtare, zgjodhi me votim të fshehtë, përmes një procesi transparent dhe demokratik, anëtarët e rinj të Kryesisë politike, si më poshtë vijon: 1. Agim Nesho – 185 vota 2. Edmond Panariti – 180...

Në mbështetje të nenit 11.5 të Statutit, Kryesia e Partisë së Lirisë miratoi anëtarët e Kryesisë së Konventës që do t'i propozohen për votim Konventës Kombëtare, që do të mblidhet në datën 27 Prill, ora 10:00, në Pallatin e Kongreseve. *1. Edmond Haxhinasto* (Kryetar i Komitetit...

Kam kënaqësinë të njoftoj se pranë Departamentit të Organizimit të Partisë së Lirisë është depozituar sot zyrtarisht kërkesa e anëtares së Komitetit Drejtues Kombëtar, znj.Myrvete Asqeri, për të kandiduar për postin e ZëvendësPresidentes së Partisë së Lirisë, në Konventën Kombëtare të datës 27 prill 2024. Znj.Asqeri...

Përshëndetje! Ky komunikim është për të ju njoftuar se në orën 18.00, kemi mbledhjen e Komitetit Drejtues Kombëtar. Në këtë mbledhje do të shqyrtohen, dy dokumenta shumë të rëndësishme. Së pari janë 5 prioritet e PL. Tashmë të detajuara, të cilat do të çohen më pas, pas...