News

A mund të quhet ‘sukses’ Rindërtimi nga Bashkia e Durrësit?!!! Turpshëm, Kryetarja e Bashkisë së Durrësit përsërit refrenin se, procesi i Rindërtimit për banorët dhe ndërtesat e dëmtuara nga Tërmeti i Nëntorit 2019 ka qenë një “sukses” i administrimit të fondeve dhe familjet e prekura janë...

Disa ditë më parë, grupi i deputetëve të maxhorancës votoi verbërisht Ligjin për Zonat e Mbrojtura, duke i hapur udhë në këtë mënyrë shkatërrimit për interesat klienteliste të oligarkëve të pushtetit të pasurisë kombëtare. Me këtë ligj zonat e mbrojtura, do të shndërrohen në sheshe ndërtimi...

23 shkurt 2024, Stamboll Kryetari i Partisë së Lirisë, z.Ilir Meta mori pjesë në Samitin Ekonomik për Euroazinë në Stamboll, me ftesë të Presidentit të Fondacionit të Marmarasë, z.Akkan Suver, ku të pranishëm ishin shumë ish-kryetarë shtetesh, liderë politikë dhe ekspertë të shquar botërorë në fushën...

Kuvendi i Shqipërisë është kthyer prej kohësh në një noter të neveritshëm të Qeverisë. Edhe seanca e shëmtuar plenare që pamë sot rikonfirmoi qartë se Kuvendi është zhytyr në kaos dhe paligjshmëri totale dhe është shndërruar në një “rrobaqepsi” që qep ligje me porosi dhe për...